недеља, 9. јул 2017.

МУШКАРЦИ И ЖЕНЕ У СРБИЈИ СУ МАСОВНО НЕСРЕТНИ, БЕСНИ И РАЗВЕДЕНИ - В. Ђорђевић

Јуче – 9. јула – био сам са две пријатељице у Београду и лепо се провео. Вратили смо се у Нови Сад око 11 h. То ми је пружило прилику да се прошетам централним новосадским булеваром – Булеваром ослобођења. Шетња тим булеваром и околним улицама само је потврила моје уверење да је Нови Сад престоница „Феминистичке државе”.
У обижњој банци се нуди „кеш кредит женама”. Порука је јасна: ви жене треба да постанете финансијски јаке и независне од мушкараца. Ми ћемо вам дати кредит да се финансијски „оснажите”. Ускоро наилазимо на слику девојке у типично мушком оделу – сакоу и кравати. Порука је јасна: ви жене треба да сте „пословне жене” и мушкараче, а мушкарци су за варјачу и кухињску крпу.

Булевар је пун продавница женске одеће, махом оне која више отрива неко прикрива. Порука је јасна: ви жене одевајте се провокативно. И заиста се оне тако облаче. Променада женске голотиње. Конзерватнино одевање је социјално аберантно. Дугачка сукња је знак социопатологије.
На готово свим билбордима су жене које рекамирају неки производ, махом одевни. Порука је јасна: ви жене треба да купујете робу за себе. Мушкарци су ту да раде за вас и ваше потребе.
„United colors of Benetton” рекламира лепа девојка. Јасно: шопинг је за жене.
Покућство рекламирају три жене и два мушкарца. Порука је јасна: куповина покућства је примарно женска ствар.
На реклами филм „Валеријан” су младић и девојка обучени у футуристичко ратничко одело. Порука је јасна: ви жене треба да сте агресивне као и мушкарци. Чисто ругање милионима година људске еволуције.
Један пано рекламира млеко. Девојчица га пије. Дечака нема. Њима пиће не треба.
Други пано приказује два мале балерине. Девојчице су за балет, дечаци нису.
Трећи приказује одраслу балерину. Порука је иста.
Четвети ракламира сигурну вожњу. На њему је жена на бицику. Јасно, само о женама се бринемо.
Пети рекламира уметност. На њему је приказан кип андрогина – ни мушкараца ни жене. На њему нема пениса. Порука мушкарцима је јасна: будите андрогини – феминизовни бесполни мушкарци. И не треба вам пенис нити био које друго мушко обележје.
Реклама за фестивал „Егзит” је експлицитно лебијска. Младићи и девојке леже једни поред других у некој сцени која личи на групни секс. У првом плану су две девојке које се интимизирају. Лезбијска инсинуација је јасна.
Осново својство свих реклама је уништавање мушкости. Пројекат уништења „патријарахта” је у пуном јеку.
Резултат те пропаганде је јасан: Нови Сад је град самаца и разведних. Мушкарци и жене седе одвојени једни од других бесни и незадовољни. Ситуација је слична и дугде у Србији. А биће и горе. Број самаца и разведних ће расти. То је државна политика, драги моји. Рекламе су њен суптилни агитпроп.

Ads by Google




6 коментара:

  1. Pa kad ste toliki debili pa usvajate to sve sto vam naturaju onda i ne zasluzujete da zivite.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Здраво свима,
      Моје име је г. Ругаре Сим. Живим у Холандији и данас сам срећан човек? и сам рекао себе да било зајмодавац да спаси мене и моју породицу из нашег лошег стања, ја ћу упутити било које лице које је у потрази за кредит са њим, он је дао срећу мени и мојој породици, био сам у потрази за кредит од € 300.000,00 да започне свој живот свуда као ја сам самохрани отац двоје деце упознао сам искрен и Бога бојећи се човек Лоанс да ми помогне са кредит од € 300,000.00, он је бојећи се човек Бога, ако сте у потреби кредита и ви ћете вратити кредит обратите се да му кажем да (г, Ругаре СИМ) те односе са њим. Контактирајте Мр. Мохамед занети се путем е-маила: (араблоанфирмсервес@гмаил.цом)


      ОБРАЗАЦ ЗА ПОДНОШЕЊЕ КРЕДИТА
      Име ......
      Средње име .....
      2) Пол: .........
      3) Потребан износ зајма: .........
      4) Трајање зајма: .........
      5) Земља: .........
      6) Адреса кућице: .........
      7) Број мобилног телефона: .........
      8) Е-маил адреса ..........
      9) Месечни приход: .....................
      10) Занимање: ...........................
      11) Које сте локације овде отприлике .....................
      Хвала и срдачно.
      е араблоанфирмсервес@гмаил.цом

      Избриши
  2. Мало ко у Србији мари о чињеницама о којима пише овај човек, Ђорђевић, иако су бар помало свесни да ће последице тих истина за српски народ бити трагичне. Историја нас учи да се феминизације друштва нису никада дешавале у време успона њихових држава, већ само у време њиховог пада.

    ОдговориИзбриши
  3. Joj, mukice...Jedva čekam da se uruši patrijarhat, jer ovo što ste napisali je njegov rezultat, ovo je govor mržnje, seksizam, i iznad svega, površno.

    ОдговориИзбриши
  4. Тако сам срећан што сам добио зајам од госпође Каила Абубакер, а сада се мој живот вратио у нормалу, а посао ми иде несметано захваљујући госпођи Каила Абубакер. Можете ли га контактирати и ако вам данас треба кредит? Пошаљите му е-пошту путем: (финанерлибертицапиталс@гмаил.цом)

    ОдговориИзбриши
  5. Да ли вам је хитан кредит потребан за отплату рачуна, куповину куће, рефинансирање или изградњу новог посла, лични кредит, за куповину аутомобила ?? итд. контактирајте добро познатог зајмодавца без страха од губитка. нудимо зајам људима којима је потребан финансијски зајам уз камату од 3%. контактирајте нас данас ради брзог и погодног формирања кредита о нашој услузи кредитирања. контактирајте нас са било којим од доле наведених детаља.
    Е -пошта: Хонестлоанс@оутлоок.цом
    Мобилни/Вхатсапп: +1 502 219 6900

    ОдговориИзбриши