субота, 26. август 2017.

ZVONKO BOGDAN: BIO SAM ZAPANJEN KADA SAM VIDEO ANDREJA VUČIĆA KAKO REKETIRA MOG PRIJATELJA

U Subotici se ne smiruju strasti nakon pokušaja Andreja Vučića da reketira vlasnika poznatog restorana - picerije BOSS, koja se nalazi u samom centru grada, u srcu pešačke zone, tik uz prodajno izložbeni prostor vinarije ZVONKO BOGDAN.
Kako nam je rekao sam Zvonko on je tog dana, kao deo sopstvenog rituala, došao da ispije uobičajenu kaficu, u poznatom boemskom kutku BOSS. Za susednim stolom video je prebledelog gazdu i vlasnika i Andreja Vučića, brata ili pobratima (smatra se da mu je šiptar Musliu pravi otac) predsednika Srbije. Odmah smo svi reagovali i pozvali Vikotra Orbana, predsednika Mađarske, jer smo znali da jedino on može munjevito rešiti ovu sramotu i nesvakidašnji slučaj državnog reketiranja.
Nakon par poziva telefonom slučaj smo rešili, ali je ostala velika sramota za BRAĆU VUČIĆ.
Inače smatra se da je trenutno na teritoriji Vojvodine, pravi rat između bande Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića, koji su koliko juče bili ortaci a sada konkurencija u reketiranju privatnika.
M. Brkić
BONUS VIDEO:


Ads by Google



19 коментара:

  1. Nije mi jasno,kakve veze sa celom pričom ,ima V.Orban?!Da li se sve desilo u Mađarskoj?Da li postoji još neka Subotica preko granice?Ima još dosta pitanja na tako konfuzan tekst.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    2. Vlasnik picerije Boss je veliki prijatelj Orbana (sa nogom otvara vrata kod njega) a u vezi izmedju Orbana i vucica se zna ko nosi panalone...

      Избриши
    3. izgleda da je vlasnik lokala mađarske narodnosti pa su se obratili orbanu da zaštiti mađarsku manjinu u Vojvodini sva mudrost i hvala bogu da je tako završilo, nije problem nahraniti gladne nego ove lakome nemaju kraja

      Избриши
    4. gospodin cakanj ima stale u madjarskoj i njegovi konji trce za masdajarsku a privatno su prijatelji!lepo je sto se pokazalo da nemoze andrej vucic svuda gde on pozeli i da ce uskoro zavrsit tamo gde mu je mesto!

      Избриши
    5. Subotica je dobrim delom nastanjena madjarima. Svim tim madjarima je Viktor Orban dao Madjarski pasos i jos neke privilegije koje drugi gradjani Subotice (i ostalih gradova i mesta sa vecinskim madjarskim stanovnistvom) imaju!!! Viktoru cak i Vucic povladjuje i ne ometa u tim prljavim rabotama!

      Избриши
  2. Pa u Srbiji nema ko da zastitinarod od ove bande. Verovatno je Vlasnik Madar. Pa intervencija pomaze. Ova otimacina dobrih firmi lokala, poslova traje od kako su Napredna braca dosla na vlast, a i malo pre toga. Ja bi mu daolokal, a sutradan bi ga sam zapalio!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Isti slučaj je i u Sremu,Andrej i lokalni tajkun Pantić(onaj što je prošvercovao duvan u vrednosti 40mil evra)otimaju ljudima zemlju,pre dva meseca oteli su zemlju od dva čoveka površine 20hektara u najskupljoj industrijskoj zoni!

    ОдговориИзбриши
  4. Meni samo nije jasno odkud nekom milion evra ? Ima li to neka institucija koja proverava poreklo para ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Има али је контролише исти тај што има милионе Евра.

      Избриши
    2. ne proveravaju institucije posto mu je brat predsenik!pljuvalinsu pre par godina tadica ali on je mala maca za andreja,on je u svim porava u vojvodini najvise,od gradjevine do bele tehnike i poljoprvrede i ugostiteljstva!

      Избриши
  5. Iskreno, ne verujem u ovaj tekst. Tj ne verujem da je ovo Zvonko Bogdan izjavio, mislim da je vest lazna i zlonamerna.
    Cak i da je tacno da je bilo reketiranja, neverujem da bi covek kojeg poznaje cela Srbija radio to licno...
    Ajmo malo da ukljucimo mozak i ne gutamo bas sva novinarska s...a koja se pisu.

    Ovo je samo moje misljenje o tekstu koji mi je prosto neverovatan.
    Zvonko Bogdan pije kafu a sto do njega Andrej Vucic na sav glas plasi gazdu kafane i onda neko cimne Orbana onako kao da su drugari sa pecanja i Orban ostavi sve svoje obaveze i resi situaciju jer je kafana u Subotici od nacionalnog interesa Madjarske ... itd

    Tekst je izmisljen 99%

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    2. Pozdrav druze iz subotice.

      Text je mozda docaran, al je prica istinita. Cela subotica zna za ovo, i vojput u subotici je na slican nacin "otkupljen" posto je bivsi vlasnik doziveo srcani udar i umro. Win win je isto kao biznis promenio vlasnika sa nekog tamo biznismena na vucicevog brata. Imas ih jos par stvari sto se desilo u novom sadu i beogradu, raspitaj se malo.
      Pozdrav

      Избриши
  6. А ШТА СА ОНИМА КОЈИ НИСУ МАЂАРИ И КОЈИ НЕ ОТВАРАЈУ ВРАТА НОГОМ КОД НЕКОГ ОРБАНА?
    ШТА СА НАМА СРБИМА, ОБИЧНИМ НАРОДОМ? КОГА МИ ДА ЗОВЕМО?

    ОдговориИзбриши
  7. E, kada bi se tako lako dobijao Orban na telefon! To je smešno, ali ne sporim da je Andrej Vučić kriminalac!

    ОдговориИзбриши