уторак, 8. август 2017.

SLUČAJ DALIBOR KEKIĆ SLIKA I PRILIKA PROPALE SRBIJE?! Kadar ČEDE JOVANOVIĆA

PRETI NOVINARIMA, DALIBOR KEKIĆ, FOTO: FEJSBUK
Slučaj koji je potresao celu srpsku javnost, propalog političara i kafedžije iz Bečeja, Dalibora Kekića, koji je najurio ekipu novinara spremnih da jednu pokradenu i propalu sredinu, afirmišu, opominje celu srpsku javnost, na kakve je grane spala današnja Srbija i šta nas sve čeka na vruću jesen. SRBIJA VRVI OD OVAKVIH UPROPASTITELJA NA LOKALU.
Naime ovaj propali političar na svim planovima, želeći da se kao glavni poverenik lokalnog LDP-a (kojeg je takođe upropastio), dodvori lokalnom SNS-u (informacije dostavljene redakciji našeg portala), i želeći da se učlani u tu sveopštu stranku, a želeći pomalo da točeći pivo na lokalnoj manifestaciji (TANDERBAL) zaradi (iako nije vlasnik nijednog ugostiteljskog objekta u ovom gradu, već njegova supruga, za čega je prijavljen tržišnoj inspekciji u Bečeju od autora ovog članka) učino je nesvakidašnji primitivni potez, koji se može okvalifikovati i krivično delo protiv čitavog društva.
Odgovore ko je njega uopšte angažovao na ovoj manifestaciji, pokušali smo potražiti u turističkoj organizaciji Bečeja, na koju nas je uputila tržišna inspekcija, međutim oni u radno vreme nisu radili ??? (o čemu posedujemo video materijal)
Uostalom, da ne bi previše dužio, dobijajući ovih dana podršku za svoj rad sa  svih strana, najbolje je da uporedite naše namere i snimanje dokumentarno putopisnog serijala (inserti i najave na jutjub kanalu ČIČINA MAGAZA), koji je trebao da afirmiše ovo mesto i pisanje lokalnog medija o radu ovog propalog pojedinca, koji sve čega se dotakao je upropastio, pa i samu OPŠTINU.
A ZAŠTO MU BEČEJKE I BEČEJCI TO DOZVOLJAVATE?!

D. Bošković
SRODNE VESTI, Pijani i propali kafedžija iz Bečeja, Dalibor Keki, izvređao novinare
NOVINARI VI STE DŽUKELE PIŠE OVAJ PROPALITET NA SVOM FEJSBUK PROFILU


Ads by Google



1 коментар: