уторак, 29. август 2017.

NAKON UPADA RAZBOJNIKA KOD TEŠE TEŠANOVIĆA, Teša pobegao iz zemlje

Nakon upada u privatne prostorije glavnog urednika i voditelja BALKAN INFO jutjub programa, Teše Tešanovića, on je bio primoran da se sakrije van zemlje.
Teša je napustio zemlju a predpostalja se da se upravo nalazi u Amsterdamu, tj. u Holandiji kod Đorđa Višekrune čiji je intervju i bio predmet krađe i oduzimanja lažnih ili pravih radnika BIA. Da li postoji kopija famoznog intervjua sa Višekrunom u Amsterdamu uskoro ćemo saznati.
Višekruna Đorđe je juće na društvenoj mreži Fejsbuk objavio da je, navodno, Bezbednosno informativna agencija po nalogu Aleksandra Vučića trenutno u prostorijama Balkan.infa i stanovima svih njihovih saradnika u pokušaju da oduzmu video materijal- emisiju koju je Teša Tešanović snimio sa njim u Amsterdamu.

-BIA je zabranila moja dalja gostovanja i trenutno su svi saradnici Balkan.infa izlozeni maltretiranju, pretnjama i ucenama! Molim sve da pružimo podršku Balkan. infu da se emisija emituje, naveo je Višekruna na društvenoj mreži Fejsbuk.
USKORO OPŠIRNIJE...

Ads by Google



9 коментара:

  1. Немогу да Вас сватим, и да Вас разумем уопште, да су то били ставрни припадници БИЕ, они би по Уставном овлашчењу и Законском овлашчењу Србуији требали да Вас штите а не да Вас тероришу и шиканирају. Како не разумете да ти момци су били чланови Вучићеве политичке партије и да су глумили БИЈ-у. Имали сте право као да су ушли лопови, требало је да свако од Вас има за појасом пиштој и да одмахј без и једне речи питања или објкашњења да им сасујете цео шанжер у ноге. Немате право да им узмете живот али имате право и по закону Србије кад вам уђу лопови да им сасујете цеп шанжер у ноге, па нек се жале свом предесднику шиптару Вучићу. А да су уставри ипак били момци из БИЕ, за Вас је јасан знак да не поступају по овлашењу које им даје УСТАВ и Закон Србије, да злоупотребљавју дата им овлашења, има исто право као и да су у питању лопови који су ушли у Ваш стан или у вашу канцеларију. Мора да сте били у већој бројности од њих па рачунам од чистачице, домара, књиговође, електричара, уредника, ноцвинара да сви повадите пиштоље за појасом и да им дате један бесплатан час из њиховог односа према вама које им даје Уста и закон Србије. На ватру, одговорите ватром. позз. ДРАГАНешковић

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pucali bi radnici kad nebi bili plaćeni po 30 000.oo din. ali za minimalac niko neće da rizikuje tešku robiju. Mada podržavam ove vesti i treba stati na rep tiraninu, gori je i od Slobe

      Избриши
  2. Ovde se krši Ustav zemlje već godinama i nikom ništa. Ako se neko suprotstavi a da misle da je opasan jednostavno ga ubiju. Ovo je postala mafijaška država gde zakoni uopšte ne važe.Stranci sve znaju ali ih zabole da intervenišu sve dok ova naša mafija njima daje sve što traže. Ali su zaboravili da ima Boga, sve će da se vrati i našima i njihovima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Странци све то знају баш из разлога што се све то дешава под њиховом строгом контролом.
      Све што се дешава у Србији од 05.10.2000.г. је пројекат запада, конкретно САД и В.Британије. Ту више нема никаквих случајности јер су се све структуре западних обавештајих служби и НАТО пакта упрегле да скрше сваки отпор српског народа не бирајући средства за остварење свог циља.
      Тренутни циљ је колумбизација Србије, значи тотална криминилизација и осиромашење друштва и државе а крајњи њено потпуно уништење.

      Избриши
    2. Tako je,ima Boga i ono sto Istocnjaci zovu karma. Ali Bog i vecna pravda dejstvuje kroz ljudske ruke--ruke onih koji hoce da sluze pravdi postenju i istini. Tako mu je to uvek bilo.......i uvek ce da bidne, dok Bog sam ne sidje na ovu zemlju da sudi svima--jedini merodavni i pravedni Sudija.

      Избриши
    3. Samo jos ova mala primedba ( pa cu da sjasem lol....)Potpuno se slazem sa G. "Pobednikom Beograda"-- u tome je sva sustina i to je potpuno jasno.I kako moze to sve da se promeni..? Nazalost ,i opet, samo revolucijom i oruzanom borbom--druge nam nema..... Izbori ,demokratija..lol....vreca vruceg prdeza za idiote....

      Избриши
  3. Dokle će građani da se čude i iščuđavaju sa svim potezima aktuelne vlasti.Nepotizam, bahatost, sila, potpuno odvajanje od naroda, enormna trošenja i zaduživanjajer smo mi to dlučili na IZBORIMA.I ponovo će mo opet ispočetka.

    ОдговориИзбриши
  4. Ocigledno je da se radi na smisljenoj hajki na balkan info.i to iz vise pravaca. Bia tj. Ubpok, mada ne znam kakve veze oni imaju sa radom nezavisnih med. Otvoreno zastrasuje novinare,otima materijale i sprecava njihov rad. Posto se prava bia i policija nalazi u tzv. Belom strajku i da su oni poslali jasne signale da nece sprecavati rad opozicije nzv. Medija te da nece sprecavati ni pr9teste i demonstracije protiv izdajnicko kriminalnpg rezima, formirana je ilegalna jedinica ,pod komandom bate gasica koja se sastoji od 2 stotine aboliranih kriminalaca iz kpz sremska mitrovica koja ce obavlja

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, Sturm Abteilungen SA, po uzoru na te nemacke jurisne odrede sivokosuljasa pod komandom Ernesta Rema ( koga je posle njegov fuhrer skratio za glavu da bi SS ojacao sa Hajnris Himlerom na celu)ovi domaci veleizdajnici i arhibanditi su oformili svoje jurisnike. Ne verujem da je to BIA-to su oni isti koji su drzali "kragnu" novinarima za vreme zakletve ovog tiranina i balkanskog fuhrercica AVA.Skupljeni s koca i konopca ,od zla oca i od gore majke...i sve za sacicu evritja koje im tiranin i srpski Jozef Gebels baci na patos.

      Избриши